Meten is weten!

Ons bloed is in feite het transportsysteem van ons lichaam. Door onze bloedvaten stroomt het bloed dagelijks 7000 x rond met een uiterst waardevolle lading!  Het vervult een essentiële rol door het vervoeren van zuurstof, voedingsstoffen en afvalstoffen naar de juiste organen en cellen. Daarnaast is het onze interne temperatuurregelaar en het middelpunt van ons afweersysteem.  De kwaliteit van het bloed kan dus je hele systeem beïnvloeden en ons daarom juist ook zoveel inzichten geven.

Hoe gaat de EMB bloedtest in zijn werk?

Bij het eerste consult houden we een korte intake en nemen we een aantal druppels bloed af via één of twee vingerprikjes. Dit is nagenoeg pijnloos en we hebben maar weinig bloed nodig. Jouw bloed wordt nog diezelfde dag in een speciale, veilige verpakking opgestuurd naar het laboratorium. Binnen drie tot vier weken ontvangen wij de uitslagen, die we uitgebreid bespreken tijdens een tweede afspraak bij ons in de salon.

Je ontvangt van mij een uitgebreid rapport met daarin de uitkomsten van de diverse testonderdelen. Ook ontvang je een eenvoudige toelichting hierop, zodat je thuis alles nog eens rustig kunt nalezen.

Aan de hand van de testresultaten stellen we een op maat gemaakt behandelplan op met adviezen over voeding, suppletie, lifestyle en salon ondersteunende behandelingen. Dit alles helemaal gericht op de klachten waar jij tegenaan loopt.

Vervolgens ga jij zelf volop aan de slag. We houden nauwgezet contact om alle vorderingen te bespreken en bij te sturen daar waar nodig. Wanneer jij het fijn vindt, kunnen we voor jou zelfs aanvullende voeding- en leefstijlconsulten of yoga en ademtherapie inplannen. Zo kun jij je doelen zo snel mogelijk behalen!

Boek nu een afspraak

Welke informatie komt er uit mijn bloedonderzoek?

Naast de reguliere hematologische onderzoeken krijg je ook inzicht in mogelijke voedingstekorten of intoleranties, energetische verstoringen en belastingen die jouw klachten kunnen veroorzaken.

Slechts enkele druppels bloed verschaffen dus uitgebreide informatie over de conditie van je gehele systeem. Vervolgens maak ik een vertaalslag naar de praktijk en voorzie je van een uitgebreide analyse en advies. Hiermee leer je bewuster kijken naar je voedingspatroon en leefstijl.

Let op: deze bloedtest is geen vervanging van medisch advies van je huisarts.

JE KUNT HET BLOED OOK ZELF AFNEMEN

Woon je niet in de buurt van Enschede, maar wil je wel door mij het advies laten doen? Je kan dan ook het zelf het bloed afnemen en de consulten online doen. Ik stuur dan het bloedprik pakketje naar je toe via de post met een instructie video en plannen we de consulten samen in. Kies hiervoor in het boekingssysteem de online opties.

Goed om te weten:

PRIJZEN

Je kunt dit bloedonderzoek op 2 manieren doen uitgebreid of kort voor bijvoorbeeld een her-test.