Detox retraite weekend

Een detox retraite, want je lichaam verdient de rust en tijd aan zichzelf. In ons dagelijks leven werken we allemaal veel, combineren werk, gezin en sociaal leven alsof het niets is, en dan is het soms lastig om tijd te vinden om voor jezelf te blijven zorgen, gezond te eten en je batterij op te laden. 

Tijdens een detox retraite krijg je de rust om te herstellen, te reinigen, te vernieuwen en het zelfherstellend genezend vermogen aan te zetten. Je komt voor een paar dagen in een bubbel vol met rust en heerlijkheden, waarbij je helemaal jezelf mag zijn en al je rollen die je in het dagelijks leven speelt een beetje mag loslaten. Je kunt ontspannen en opladen en je neemt inzichten en inspiratie mee naar huis.

detox retraite

Tijdens het detox retreat logeer je in een Tiny house, die bij mij in mijn groene tuin staat. Je hebt uitzicht op de tuin en de yoga yurt. De aanwezigheid van de natuur, vogels en de natuurlijke rust geeft direct ontspanning.

Je prachtige lijf & mind krijgt rust: in plaats van te eten ga je sapvasten. Je drinkt biologische, slow juice sappen van verschillende groenten en fruit. Hierdoor krijgt je spijsvertering systeem rust en kan het reinigen beginnen. Op de vrijdag avond en zondag ochtend krijg je 2 heerlijke Yin yoga XXL lessen.

Detox retraite:

Een detox retraite gaat over gezondheid, rust en reiniging vanbinnen en vanbuiten. Je kunt het zien als een milde detox om de overgang van de seizoenen kracht bij te zetten en te reinigen op fysiek en mentaal niveau.

In een kleine 3 dagen kun je helemaal tot jezelf komen en je laten meenemen op reis door Yoga, Meditatie en wandelingen maken bij ons rond natuurgebied het Rutbeek. 

Omdat het een ‘detox’ retraitet is, is het goed als je 3/4 dagen vooraf aan deze retreat al aan de slag gaat met je voeding en bepaalde producten, zoals koffie, alcohol, vlees, suiker, en dergelijke niet meer nuttigt. Je krijgt hiervoor toegang tot mijn online yoga en detox programma, die je in 7 dagen meeneemt met verschillende yoga video’s, ademhalingen en meditaties.

Je kunt dit weekend zien als een mooie stap naar een gezonder en fijner leef- en eetpatroon, maar ook als een moment om jezelf helemaal op te laden en tot rust te komen. Een echte reset voor je hele systeem dus.

Wat is inbegrepen:

  • 2  overnachtingen in een Tiny house,
  • Opgemaakte bedden en handdoeken op de kamer,
  • Alle slowjuice sappen, health boosters en thee,
  • 2 Yoga lessen XXL – vrijdag avond en zondag ochtend, (in groep vorm)
  • Een handleiding met o.a. een afbouw- en opbouwschema en informatie over de voeding, lichaam en gezondheid,
  • Lever pakking met Castor olie – Zie hier een YouTube erover!
  • 2 mountainbikes ter beschikking,

Extra opties om bij te boeken:

Detox retraite datums 2023:

Wil je liever een ander weekend en datum, neem gelijk contact op om te reserveren, 0639027547.

Waar gebeurd al dit moois?
Dit retraite weekend wordt gehouden in de Tiny house in Enschede (Usselo).
Veldhaarweg 114, 7546RK Enschede

tiny house detox

Je investering in deze 4-daagse retreat:

Let op! Je kan dit weekend ook privé boeken, maar ons detox retraite zijn ook te boeken met 2 of 3 personen, dus dan met iemand die je kent. Zet bij bestelling dan graag de naam, mailadres en telefoonnummer van de tweede en/of derde persoon. Jullie kunnen ook afzonderlijk boeken en dan de naam van je reisgenoot erbij vermelden.

1 persoon retraite € 695,00 p.p.
2 personen retraite € 395,00 p.p.
3 personen retraite € 395,00 p.p.