Wilma is raww!

Ik ben wilma en ik ben Raww! Raww staat voor puur & passievol leven! Voor een leven vol dankbaarheid, gelukzaligheid en doen waar ik het meest happy van word.

En ik word happy van een heleboel dingen! Mijn geluksmomentjes vind ik in Yoga, tijdens mediteren, samen met mijn prachtige man en 2 kids, onder het genot van een heerlijk juice en van het buiten zijn, heerlijk in de zon en natuur! En natuurlijk gewoon gelukkig van het feit dat ik een vrolijke wonder woman ben!

Raww word ook wel vertaal naar rauw.

Rauw – naakt – puur!

 

wilma azinkEen leven zonder poespas en dat op elk facet van je leven. Een Raww dieet, raww bewegen, raww yoga,  een raww mindset. Hoe meer je terug komt naar jou basis, naar je eigen kern, hoe meer je gaat leven vanuit je hart en echt gaat doen waar je gelukkig van word.

Mijn eigen zoektocht naar een raww leven begon ongeveer in 2006. Ik had veel problemen met mijn darmen, eczeem en weinig energie. Naar veel onderzoeken verder werd een prikkelbare en lekkende darm geconstateerd. Met als resultaat een streng dieet om zo de darm wand weer in balans te brengen.

Natuurlijk  heeft de medische wereld zo zijn eigen kijk op dingen en zijn er medicijnen voor alles. Maar dit voelde voor mij niet goed. Ik wou graag de natuurlijke kant eerst onderzoeken. Want de vraag waarom was mijn lijf uit balans geraakt.
In mijn zoektocht heb ik zelf in verschillende stadia van mijn leven meegemaakt dat het niet mogelijk was om 1 voedingspatroon te volgen.

Mijn vrouwelijke lichaamsritme, de seizoenen, het weer, de maan en levensgebeurtenissen vragen allen om hun eigen voeding liefde.

Mijn filosofie nu? Doe yoga, vind de rust, vertraag in mijn dag. Ik vermijd pakjes en labels en eet voor 95% een biologisch & plantaardig dieet. Groenten, fruit, gekiemde granen & peulvruchten, gekiemde noten en zaden liggen bij mij dagelijks op mijn bord en zo heel af en toe komt er een ei, stukje vlees of vis voorbij.

Mijn visie:
Ik hou van het KISS principe. Zowel in mijn privé leven als bij Raww. KISS staat voor Keep It Super Simple. Niet te moeilijk nadenken over eten en het leven. Oftewel voor het eten geloof ik in het toevoeg dieet. Het gezonde erin, dan gaat het ongezonde er vanzelf uit.

Mijn opleidingen op een rijtje:

Want ja waar komt nou al die kennis eigenlijk vandaan? Hele goede vraag!
In de afgelopen jaren heb ik de volgende opleidingen en workshops gedaan:

Yoga opleidingen:

  • Hatha yoga opleiding in Vancouver, Canada
  • Aerial yoga opleiding in Amsterdam.
  • Yin yoga opleiding van Simon Low in London.
  • Kinderyoga bij Jip & Jan in Almere.
  • Zwangerschap yoga van Birthlight London.
  • Fit for fertility, van Rika.