Yin yoga XXL, Cacao ceremonie en detox!

Regelmatig geef ik maandelijks extra yin yoga XXL workshops of ceremonies die extra verdieping geven.

Yin yoga XXL, Ceremonies en retraites Agenda voor 2024!

Yin yoga XXL

Adem Cirkel!

Elke eerste maandag van de maand is er een ademcirkel in de yurt. Een avond waar de ademhaling centraal staat en we wat yoga houdingen doen die je extra ondersteunen in het loslaten van spanning en je in een diepe staat van ontspanning brengen. Wil je meer weten? Lees hier!

Magic Mornings!

De “Magic Morning” is een prachtige ochtend waarin we verschillende tools gebruiken voor het openen van het lichaam én de mind! Door yin yoga, ceremoniële cacao en een microdosering truffels te combineren worden je zintuigen geopend en zet je een intentie voor de rest van de dag.

De innerlijke reis die je maakt met behulp van de psilocybine van magische truffels kan je helpen herinneren wie je werkelijk bent en kan zorgen voor meer helderheid, vertrouwen en verbinding. Verbinding met het grotere geheel en verbinding met jezelf. Het kan je helpen los te laten of juist te omarmen. Truffels kunnen je je kracht laten (terug) vinden. Wil je meer weten? Lees hier!

Yin Yoga XXL!

Met 3 uur lang tijd voor jezelf, geef jij jezelf het ultieme ontspanning cadeau aan jezelf. Door lang in een workshop te verblijven ga je diep ontspannen en opladen. De tijd vliegt voorbij! Deze XXL’s hebben elke keer een ander thema, lente detox, cacao, winter rust, herfst detox of met live muziek. Kijk onder events of in momoyoga welke gepland zijn. Lees hier meer!