Magic Morning en evening!
Yin Yoga Cacao ceremonie met microdosering!  

De nieuwe Magic morning cacao ceremonie met ceremoniële cacao, microdosering en yin yoga. Data voor najaar 2024 zijn ook al bekend! zie onderaan de pagina!

De “Magic cacao Morning en evening” is een prachtige ochtend of avond waarin we verschillende tools gebruiken voor het openen van het lichaam én de mind! Door yin yoga, ceremoniële cacao en een microdosering truffels te combineren worden je zintuigen geopend en zet je een intentie voor de rest van de dag.
cacao ceremonie microdose enschede
Wil je liever komen zonder microdosering, dan kan dat ook, geef het gewoon aan bij aanmelding. Zo kan je ook een magic morning met jezelf hebben via yin yin yoga en cacao! Het leven is soms al magisch genoeg!

De innerlijke reis die je maakt met behulp van de psilocybine van magische truffels kan je helpen herinneren wie je werkelijk bent en kan zorgen voor meer helderheid, vertrouwen en verbinding. Verbinding met het grotere geheel en verbinding met jezelf. Het kan je helpen los te laten of juist te omarmen. Truffels kunnen je je kracht laten (terug) vinden.

Wat gaan we doen op een magic morning of evening?
We beginnen met een sharing circle, waarna we je een kopje ceremoniële cacao uit Nicaragua of Guatemala serveren en een microdosering magic truffels. Daarna volgt er een meditatieve Yin Yoga flow met heerlijke ontspannen ademhalingen. De combinatie samen is om je te inspireren en ondersteunen naar een gezonde, creatieve, liefdevolle levensstijl.

Ik werk zelf met de truffels; ook wel ‘philosophers’ stones – steen der wijzen’ genoemd. Deze truffels komen oorspronkelijk voor in de subtropische regionen van Mexico en in Guatemala en worden al duizenden jaren gebruikt door inheemse volkeren voor spirituele en religieuze doeleinden en als medicijn. Vooral het actieve ingrediënt psilocybine is waarom deze truffels zo fijn zijn voor het openen van lichaam en mind.

Wat zijn de positieve uitwerkingen van deze ochtend:

De subtiele effecten die het meest genoemd worden zijn:

💛 Meer energie.
💛 Helderder denken.
💛 Meer creativiteit.
💛 Beter concentratievermogen.
💛 Positieve stemming.
💛 Emotionele connectie met de mensen om je heen.
💛 Zintuigelijke waarneming verbetert.
💛 Bewuster van jezelf.
💛 Diep ontspannen en tot rust.
💛 Meer in het ‘Nu.

 

Psilocybine heeft veel positieve effecten zoals meer creativiteit, flow en zelfreflectie. De microdosis helpt ons net iets dieper in onszelf te duiken en ondersteunt de integratie van onze innerlijke wijsheid in ons dagelijks leven. Microdosing is een interessante manier om te onderzoeken hoe psilocybine jou op een veilige manier kan helpen naar een positieve mindset.
Cacao is supergezond en de effecten werken neurocognitief versterkend. Cacao wordt ook al duizenden jaren door inheemse volkeren gebruikt als een heilig medicijn en wordt “het voedsel van de goden” genoemd. Het opent onze aderen en werkt als een tonicum voor ons hart, terwijl het onze stemming verbetert. Cacao is een zeer subtiele maar krachtige medicijnplant en werkt prachtig samen met de psilocybine, waardoor het geestverruimende effect wordt versterkt
Yoga verbindt ons met onszelf, ons lichaam, onze flow en zorgt voor een fijne gemoedstoestand. Cacao + yoga + microdosing = synergetische combinatie die ik graag met je wil delen om zo samen de dag te beginnen. Deze combinatie verdiept de gehele ervaring op een super krachtige manier.

 Wanneer in de ochtenden:
12 juli 2024 – Koop hier je tickets!
04 oktober 2024 – Koop hier je tickets!
22 november 2024 – Koop hier je tickets!
20 december 2024 – Koop hier je tickets!

Wanneer in de avonden:
7 juni 2024 –koop hier je tickets!
28 juni 2024 – Koop hier je tickets!

6 september 2024 – Koop hier je tickets!
20
september 2024 Koop hier je tickets!
18 oktober 2024 Koop hier je tickets!
8 november 2024 Koop hier je tickets!
06 december 2024 – Koop hier je tickets!

Tijd ochtenden:
Inloop tijd vanaf: 09:45 (thee staat klaar en maak je eigen plekje helemaal klaar!)
Starttijd: 10:00 (graag op tijd aanwezig zodat we gelijk kunnen beginnen)
Eindtijd: 13:00 uur

Tijd avonden:
Inloop tijd vanaf: 18:45 (thee staat klaar en maak je eigen plekje helemaal klaar!)
Starttijd: 19:00 (graag op tijd aanwezig zodat we gelijk kunnen beginnen)
Eindtijd: 22:00 uur

Waar?
In de Yoga Yurt, adres Veldhaarweg 114, In Enschede (Usselo)
Voor volledige lesrooster, klik hier!

Investering: 50€.
De ticketprijs is inclusief truffels, cacao en yin-yoga op een gezellige locatie met een kleine capaciteit.

Slim om mee te nemen:
✓ Comfortabele kleding om je lichaam te bewegen.
✓ Waterfles.
✓ Yogamat. Ik heb matten beschikbaar, maar het is ook fijn om er zelf een te hebben.
✓ Optioneel wat fruit/noten om achteraf te eten, ik adviseer vooraf een licht ontbijt.

Er zijn wat contra-indicaties voor het gebruik van zowel ceremoniële cacao als magic truffels. Lees deze voordat je je tickets boekt even door in de FAQ’s onderaan.

Mocht je vragen hebben over microdoseren, stuur me dan gerust een berichtje!