Stress relief yoga cursus Enschede

Stress relief Yoga cursus Enschede voor burn-out, overspannen, bij ziekte en vermoeidheid. Voel je je snel overprikkeld en uitgeput en ben je op zoek naar echte ontspanning en praktische tips om je lichaam te herstellen? Deze cursus helpt je om weer in balans te komen en je veerkracht te herstellen.

Waarom de stress relief yoga cursus:
In dit 6 weekse programma leer je op een speelse en relaxte manier hoe je tot fysieke en mentale ontspanning kan komen en blijven. In het dagelijkse leven, maar ook in moeilijke tijden!  In deze cursus gaan we op ontdekkingstocht naar de bronnen van stress en leren we hoe we de signalen kunnen herkennen.

Deze cursus biedt een veilige plek waar je de basis legt voor zelfvertrouwen en innerlijke zekerheid. Dit zal je in staat stellen om beter te luisteren naar je behoeften, verlangens en grenzen, en op een gezonde manier voor jezelf te zorgen. De sleutel tot veerkracht, zowel fysiek als mentaal, ligt in zelfzorg en zelfregulatie.

In onze tijd samen leer ik je praktische oefeningen en geef ik je waardevolle tips, vanuit de yoga, meditatie, ademhalingsoefeningen en orthomoleculaire therapie, om je te voorzien van concrete tools om stress te verminderen en je vitaliteit te herstellen. Dit alles met als doel je te begeleiden op een reis naar ontspanning, flow, authenticiteit en vernieuwde levensenergie. Neem de tijd en ruimte om voor jezelf te zorgen en jezelf deze welverdiende herstelperiode te gunnen.

Wil je je aanmelden voor najaar ’24? Data word nog bekend gemaakt!

Inhoud cursus:

💛 Lichaamsbeweging en Yoga: Verken houdingen die stress verminderen en je levensenergie herstellen, vanuit yin restorative yoga, somatische beweging, TRE ontspanning voor psoas en zenuwstelsel ontspanning en zachte flow-yoga.
💛 Ademhaling: Ontdek diverse ademhalingstechnieken om je zenuwstelsel te kalmeren, herstellen en energie te herwinnen.
💛 Meditatie: Gebruik meditatie en visualisatie om waardevolle eigenschappen te ontwikkelen, zoals zelfcompassie, acceptatie en aandacht. Dit creëert ruimte voor zelfacceptatie en innerlijke groei, waardoor je op een liefdevolle en nieuwsgierige manier naar jezelf kunt kijken zonder de harde druk van prestatie en verwachtingen.
💛 Educatie: Verkrijg van orthomoleculaire therapie inzicht in stress, burn-out, het zenuwstelsel en de fysiologische reacties in het lichaam, zodat je begrijpt hoe stress je beïnvloedt. Leer welke voeding en supplementen je kunnen ondersteunen.
💛 Online academie: Je krijgt toegang tot een online academie, waar je alle informatie nogmaals thuis kan lezen. Tevens zijn hier 8 nieuwe yogalessen, ademhaling video’s en informatie video’s om thuis mee te oefenen.
💛 Leer hoe je gevoelens van controleverlies, hulpeloosheid en verlamming kunt transformeren in zelfregie, acceptatie, zelfvertrouwen en diepe ontspanning. Hervind het gevoel van zelfsturing en ontdek nieuwe mogelijkheden in je leven.
💛 Laatste les is met cacao ceremonie voor introspectie, verzachten en diepe ontspanning.

Wil je je aanmelden voor start 12 september ’24? Klik hier!

Praktische informatie:

✔️ Tijd: 09.30 – 11.30 (houd rekening met 30 minuten uitloop)
✔️ Data 2024 groep 1:  12-09, 19-09, 26-09, 03-10, 10-10, 17-10
✔️ Data 2024 groep 2: 07-11, 14-11, 21-11, 28-11, 12-12, 19-12
✔️ Locatie: De yoga yurt, Veldhaarweg 114 in Enschede. (in de natuur bij het rutbeek)
✔️ Groep: Min 4 – max 8 personen. Kleine groepen voor persoonlijke aandacht.
✔️ Kosten: 299€. inclusief 6 live lessen in de yurt, cursus materiaal, toegang tot uitgebreide online academie en cacao ceremonie. Boek gelijk hier!

Ontspan, versterk jezelf en vergroot je weerbaarheid tegen stress
met yoga, ademhaling en mindfulness oefeningen.

Voor wie:

Het 6 weekse Stress Relief yoga cursus in Enschede is speciaal ontworpen voor mensen die last hebben van (langdurige) stressklachten, bij beginnende burn-out of herstellende van een burn-out. Ben je overwerkt? Vaak moe en lusteloos? Heb je een ‘break’ nodig? Ben je op zoek naar een manier om te leren ontspannen en je stress te ‘managen’? Dan is dit stress relief programma uitermate geschikt voor jou.

Kom tot rust en haal weer meer uit het leven met mijn 6 weekse stress relief yoga cursus. Tijdens de stress relief yoga cursus in Enschede waan je je onder een warme deken van afwisselende ontspannings-, yoga- adem- en mindfulnessoefeningen. Vanuit de orthomoleculaire therapie geef ik je een stukje lichamelijk kennis om je bewust te worden van wat stress met je doet en hoe je er mee om kan gaan en het lichaam zelf kan gaan ondersteunen.

Wil je je gelijk aanmelden voor start 12 september ’24? Klik hier!