De yurt

Yurt verhuur:

In maart 2023 plaatsten we een yurt in onze tuin. Deze magische ruimte is een prachtige, ronde plek gemaakt van natuurlijke materialen, doordrenkt met veel natuurlijk licht. Ik bied deze ruimte te huur aan voor yoga leraren, coaches en trainers die hun eigen sessies willen faciliteren, zowel voor een hele dag als voor een dagdeel.

Ben jij een yogaleraar, coach of trainer met een passie voor het creëren van verbinding en zoek je een ondersteunende locatie voor jouw retreats, trainingen, workshops of lessen? Mijn magische yurt, tezamen met onze schitterende tuin, staat volledig tot je beschikking. Ik kan zelfs de houtkachel voor je aansteken.

In de yurt zelf kan mogen geen maaltijd genuttigd worden, maar we kunnen samen overleggen over de catering voor jouw deelnemers, waarbij ik hapjes, drankjes en/of maaltijden naar wens kan verzorgen in de serre die ook in de tuin staat.
Natuurlijk heb je ook de optie om dit zelf te regelen. Alles is bespreekbaar. Bovendien is de yurt ook beschikbaar voor vergaderingen en creatieve brainstormsessies. Neem gerust contact met me op voor een op maat gemaakte offerte.

yoga yurt

Ontdek de betovering van een verblijf in onze prachtige yurt, beschikbaar voor verhuur. Hier zijn enkele redenen waarom een yurt een unieke en rustgevende ervaring biedt:

  1. Magische Sfeer: Onze yurt creëert een magische sfeer met zijn ronde vorm, natuurlijke materialen en overvloedige lichtinval. Het is een ruimte doordrenkt van sereniteit, perfect voor een ontsnapping aan de dagelijkse hectiek.
  2. Verbondenheid met de Natuur: De yurt brengt je dichter bij de natuurlijke wereld. Met zijn ronde vorm en traditionele ontwerp is het alsof je een harmonieuze cocon betreedt, omringd door rust en natuurlijke elementen.
  3. Flexibele Verhuur: Wij bieden de mogelijkheid om de yurt per dagdeel te huren, waardoor je de flexibiliteit hebt om de ruimte te gebruiken wanneer het jou uitkomt. Of het nu voor een ochtendmeditatie, een middagworkshop of een avondlijke bijeenkomst is, de yurt staat tot je beschikking.
  4. Arrangementen op Maat: Personaliseer je verblijf met onze op maat gemaakte arrangementen. Of je nu een inspirerende workshop organiseert, een teambuilding-evenement plant of gewoon wat quality time wilt doorbrengen met vrienden, we kunnen arrangementen samenstellen die passen bij jouw behoeften.
  5. Rust en Reflectie: De yurt is een ideale plek voor rust en reflectie. De afgelegen omgeving en de kalmerende ambiance creëren de perfecte setting voor persoonlijke groei, mindfulness en het herontdekken van innerlijke balans.

Aantal personen Yurt: Voor yoga workshops, waarbij gelegen gaat worden op een mat; kunnen er 8 deelnemers plus 1 facilitator in.
Huur prijzen yurt :
Prijzen voor de yurt zijn inclusief gebruik van matten, yoga blokken, bolsters en kussen. Prijzen zijn exclusief 9% BTW.
– 2 uur 95€ (incl. BTW 103,55)
– 4 uur 175€ (incl. BTW 190,75)
– 8 uur 290€ (incl. BTW 316,10)

Wil je gebruik maken van serre (voor bijv lunch of workshop), ijsbad of dat wij cacao en hapjes voor jullie maken dan komen er extra kosten bij. Neem contact op voor meer informatie!

Ervaar de unieke charme van onze yurt, waar de rust van de natuur samensmelt met het comfort van een bijzondere verblijfsruimte. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en maak van jouw verblijf in de yurt een onvergetelijke ervaring.