Verhuur yurt en tiny house

Wist je dat ik naast mijn wekelijkse yoga lessen en ceremonies ook mijn yurt verhuur? En dat erbij in de tuin ook een Tiny house staat dat je kan boeken voor een nachtje of weekend weg? Kom je alleen voor informatie over het Tiny house, klik hier om verder te lezen!

Het huisje kan tot 4 mensen slapen, dus ook heel leuk om met partner of vriendinnen samen te boeken. Zo kan je ook een workshop, cacao ceremonie of retreat boeken en tegelijk een nachtje weg erbij boeken.

Wil jij zelf graag een yoga workshop, training of retreat in de yurt geven en heb je daarbij accommodatie nodig? Lees dan eens verder op deze pagina en neem anders eens contact op voor verdere mogelijkheden.

Waarom onze Yurt en Tiny house?

Stap uit de alledaagse hectiek en omarm de betoverende sereniteit van onze yurt en Tiny House, te midden van een prachtige natuurlijke omgeving. Hier draait alles om rust, persoonlijke aandacht en inspiratie.

🌿 Yurt Magic: Verbind met de Natuur

Stap binnen in onze yurt, een magische cocon van rust. Omgeven door natuurlijke elementen en doordrenkt met natuurlijk licht, biedt de yurt een onvergetelijke plek voor ontspanning en inspiratie.

🏑 Tiny House heidehoes: Een Knus Toevluchtsoord

Ontdek het Tiny House, een knus toevluchtsoord te midden van de natuur. Hier vind je comfort en charme, perfect voor een intieme ontsnapping aan de drukte van alledag.

✨ Unieke Ervaringen: Yoga, Cacao, Ademworkshops, IJsbaden

Laat je inspireren door ons gevarieerde aanbod van ervaringen. Van verkwikkende yoga-sessies tot hartverwarmende cacao-ceremonies, ademworkshops die dieper gaan, tot verfrissende ijsbaden – er is voor elk wat wils.

🌟 Retreat Dagen: Met of Zonder Overnachting

CreΓ«er je eigen onvergetelijke ervaring met onze retreat dagen. Kies voor een dag vol inspiratie of verleng de magie met een overnachting in de yurt of het Tiny House. Of organiseer je eigen retreat dagen.

πŸ“– Meer Details? Individuele Pagina’s Wachten op Ontdekking

Voor meer informatie en gedetailleerde beschrijvingen van onze accommodaties en ervaringen, bezoek de individuele pagina’s.

Verlies jezelf in de natuurlijke pracht, vind innerlijke rust en laat je inspireren. Ontdek onze yurt en Tiny House – jouw toevluchtsoord voor betovering, rust en persoonlijke groei. Welkom in een wereld van serene schoonheid en verrijkende ervaringen. 🌿🏑✨