De Yin XXL lente detox is perfect als APK tijd voor je lichaam. Je lichaam reinigen, openen en klaar maken voor de komende lente. De winter eruit strekken, je lijf weer aanzetten en je mindset laten groeien en bloeien. Door je goed te voelen en goed te voelen waar je zin in hebt de komende maanden.

A fit body creates a calm mind! A calm mind is a creative mind!

2013-09-19 08.19.29

De lente is een hele vruchtbare tijd. Dit zie je alleen al als je naar de natuur kijkt want alles komt weer tot leven na een koude en donkere winter. Bomen en struiken laten langzaam hun bladeren weer tevoorschijn komen, de eerste bloesem en bloemen zijn weer te zien, de lammetjes staan in de wei en de dagen worden weer heerlijk langer.

Alles wat je in de lente zaait, zal je in de zomer en herfst oogsten. Dus een belangrijke tijd om eens extra aandacht aan jezelf te geven en goed voor jezelf te zorgen. Goed te voelen welke kant je op wilt en wat er nu belangrijk is voor jou. Dus laten we de natuurlijk aanwezige lente energie gebruiken om een leven voor onszelf te creëren waar we gelukkig, vitaal en vol energie van worden.

En dat is waar de kracht van Yin yoga bij komt kijken. Om te voelen wat belangrijk is voor jou, heb je rust en ruimte nodig. Iets wat in onze dagelijkse maatschappij niet altijd makkelijk is om te vinden. We worden bijna elk moment wel meegenomen in afleidingen, dat echt voor jezelf kiezen er soms niet in eens zit.

Maar met 3 uur lang op je matje krijg je alle tijd voor jezelf.

In deze Yin xxl gaan we de afwisseling opzoeken:

 1. We beginnen met een mini workshop zodat je meer kennis hebt over je spijsvertering systeem, je mindset en hoe je je eigen rust & herstel en ook energie aan kan zetten.
 2. We gaan het lichaam laten bewegen, rekken en strekken en dan vanuit de rust & ruimte voelen wat je wilt. Het thema deze keer zal gaan op het natuurlijk ondersteunen van je darmen en lever om je extra te helpen reinigen.
 3. Zelfreflectie gebruiken om te voelen wat er in deze lente belangrijk voor je is en waar je je focus op wilt richting in de komende maand. We doen dit via een visualiserende meditatie.

En extra gezond bij deze les is dat we beginnen met een gember detox shot en de les afsluiten met een heerlijke reinigende juice!

Hier nog even een kleine greep van de positieve bijwerkingen van Yin:

 • Ontspant het zenuwstelsel,
 • Geeft rust in je hoofd,
 • Activeert het zelf herstellend vermogen van je lichaam en cellen,
 • Haalt spanning uit spieren en bindweefsel,
 • Laat organen weer in balans komen en optimaal voor je functioneren,
 • Geeft rust aan je spijsvertering systeem,
 • Brengt je hormonen weer in balans,
 • Zorgt dat je weer lekker gaat slapen.

Kosten: 35 euro
Tijd: 13.00 – 16.00 uur.
Waar: Inner stillness, Buurserstraat 216 in Enschede

Wil je je lijf extra reinigen en verwennen? Dan kun je deze workshop uitbreiden met een detox juice pakket van BND. Voor 119 euro krijg je dan een pakket met verschillende reinigende groenten & fruit. Eventueel aan te passen met soep en amandelmelk. Dit pakket is goed voor 3 dagen sap vasten of 5 dagen mild vasten.


Zo geef je je lijf nog meer cadeau!

Wil je hier meer over weten, geef me een berichtje of bestel je pakket via de webshop.

Share on Facebook