Yin XXL – Zomer Detox flow

Een verwen moment in je zomer! 24 juni 2018 van 1300 – 1600 uur!

De lente is op 22 april al een volle maand aan de gang, dus zeker tijd voor je lichaam APK. Even inchecken bij jezelf en voelen waar je wat extra aandacht en liefde kunt gebruiken. Je lichaam reinigen, openen en klaar maken voor de komende lente. Hoe schoner je lijf, hoe frisser je hoofd!

Wat gaan we doen:

  • Je lijf uitwringen en je organen de kans geven om te detoxen,
  • Spanning uit het lichaam laten stromen, zodat er opening ontstaan voor nieuwe kansen,
  • Lichaam en Mindset samen brengen, zodat ze samen in de flow komen.

2013-09-19 08.19.29De zomer is een tijd van buiten zijn, hopelijk veel zon, langere dagen van veel energie, zwemmen, zin om leuke dingen te doen, pure ontspanning, de zin in vakantie komt, niks doen, lekker lui in de zon zitten en gewoonweg genieten. De zomer vraagt om meer enthousiasme, warmte, liefde, uitbundigheid, samen zijn met geliefden en doen waar jij zin hebt.

Vragen die opkomen in de zomer zijn: wat zijn de kleine dingen waar jij zo gelukkig van word? Waardoor kom jij tot leven? Waar heb je eigenlijk zin in?

Alles wat je in de lente hebt gezaaid, zal je in de zomer en herfst oogsten. Dus een belangrijke tijd om eens extra aandacht aan jezelf te geven en goed voor jezelf te zorgen. Goed te voelen welke kant je op wilt en wat er nu belangrijk is voor jou. Dus laten we de natuurlijk aanwezige lente energie gebruiken om een leven voor onszelf te creëren waar we gelukkig, vitaal en vol energie van worden.

r de natuur kijkt want alles komt weer tot leven. Bomen en struiken laten langzaam hun bladeren weer tevoorschijn komen, de eerste bloesem en bloemen zijn weer te zien, de lammetjes staan in de wei en de dagen worden weer heerlijk langer.

Alles wat je in de lente zaait, zal je in de zomer en herfst oogsten. Dus een belangrijke tijd om eens extra aandacht aan jezelf te geven en goed voor jezelf te zorgen. Goed te voelen welke kant je op wilt en wat er nu belangrijk is voor jou. Dus laten we de natuurlijk aanwezige lente energie gebruiken om een leven voor onszelf te creëren waar we gelukkig, vitaal en vol energie van worden.

En dat is waar de kracht van Yin yoga bij komt kijken. Om te voelen wat belangrijk is voor jou, heb je rust en ruimte nodig. Iets wat in onze dagelijkse maatschappij niet altijd makkelijk is om te vinden. We worden bijna elk moment wel meegenomen in afleidingen, dat echt voor jezelf kiezen er soms niet in eens zit.

Maar met 3 uur lang op je matje krijg je alle tijd voor jezelf.

In deze Yin xxl gaan we de afwisseling opzoeken: