Gun jezelf een dag of weekend yoga retraite. Het is een van de grootste cadeaus die je jezelf kunt geven. Even weg van je dagelijkse ritme, omringt door gelijkgezinde mensen en je heerlijk onderdompelen in weelde en luxe.

Yoga Retraites zijn dagen van bezinning, verwennerij en weer terug komen bij jezelf. Het dagelijkse leven oa. je werk, je kinderen, het huishouden, de boodschappen en de sociale bezigheden nemen zoal veel tijd in beslag. De dagen vliegen echt voorbij en soms vraag je aan jezelf: wat ben ik nou eigenlijk aan doen?

Yoga retraite en detox in Twente!

Ik verzorg mijn yoga & detox retraites vanuit mijn eigen yurt en tuin in het prachtige dorp Usselo, nabij Enschede. Wij hebben 2 verschillende accommodaties waarin we samen 8 m Mijn weekenden staan altijd in het teken van persoonlijke aandacht, verwennen en jezelf beter leren kennen. Ga mee en gun jezelf een verwen weekend weg.

Tijdens deze weekenden gaan we:

  • Vasten of Mild-vasten: Alle sappen en soepen worden vers gemaakt.
  • Yoga beoefenen: Je krijgt wat actieve yoga om het detoxen te bevorderen en yin yoga voor de ontspanning.
  • Voeding workshop: hier leer je wat meer over de werking van je  lichaam, de rol van je mindset, wat voeding voor je doet en vooral hoe deze 3 elkaar beïnvloeden. Ook is er genoeg tijd om je persoonlijke vragen te stellen.
  • Wandelen: de omgeving is prachtig!
  • Lever pakking: tijdens dit weekend kun je ook een extra lever pakking doen om je een lijf een boost te geven.

De volgende weekenden zijn met mij te boeken in 2024:

Liever een detox in de comfort van je eigen huis? Bekijk mijn online programma’s