Yoga concert in Enschede

Vrijdag 21 juni is uitgeroepen tot Internationale Yoga Dag! Over heel de wereld wordt op deze dag gemediteerd en yoga beoefend om stil te staan bij wat yoga voor ons kan betekenen. Het is tevens de langste dag van het jaar en een dag waarop de komst van de zomer word gevierd. Wij vieren dit in Enschede met een yoga concert!

Wat gaan wij in Enschede doen?
Als yogadocenten en muzikanten hebben wij dit evenement gecreëerd om je mee te nemen op een unieke innerlijke reis. Tijdens het yoga concert ga je mee in een flow van yoga, adem & ontspanning en word je begeleid door live muziek. Je zult een avond beleven die je een bijzondere ervaring gaat geven.

Ga mee op reis en beleef een bijzondere avond!

De yoga & het ademen geven kracht, energie & ontspanning. Voel wat bij jou bruist!

Het mediteren laat je aankomen in het hier & nu en geeft je rust. Voel wat de stilte jou brengt!

De live muziek geeft dynamiek & ritme. Voel wat jou beweegt!

Op deze dag willen wij samen met jou het begin van de zomer vieren.

Voor wie?
Het yoga concert is voor iedereen, van beginneling tot de fanatieke liefhebbers. Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga of meditatie. De flow wordt zo gegeven dat ieder mee kan doen en het kan toepassen op zijn eigen lijf. Neem gewoon je nieuwsgierigheid en een glimlach mee en ervaar deze bijzondere avond.

Waar & Wanneer?Grote kerk enschede
Vrijdagavond 21 juni in de Grote Kerk op de Oude Markt in Enschede.
We beginnen om 19.00 uur tot 21.00 uur. Deuren openen vanaf 18.30 uur.

Kosten?
Kosten zijn 30 euro p.p. en is inclusief een goed gevulde goody bag met wat drinken, wat lekkers en met allerlei leuks!

Meenemen:
Een yoga mat en eventueel een fleece deken.

Klik hier om een kaartje te kopen

Wie zijn wij?
Wij komen samen om voor deze unieke gelegenheid onze krachten te bundelen. Ieder van ons heeft zijn eigen missie om de wereld een stukje mooier te maken middels yoga, meditatie of muziek. We kijken er ontzettend naar uit om gezamenlijk dit Yoga Concert voor het eerst in Enschede te mogen geven.

yoga concert in Enschede

Van links naar rechts:

Wilma Azink: Ik ben wilma en ik ben van Raww! Raww staat voor puur & passievol leven! Voor een leven vol dankbaarheid, gelukzaligheid en doen waar je het meest happy van word. Ik geef yin en yoga workshops, begeleid dag & weekend retraites en organiseer graag evenementen waar ik mensen samen breng. Tijdens dit concert neem ik je mee in een rustige yogaflow van zonnegroeten en afsluitend met yin yoga. Dit alles gecombineerd op jou eigen ademhaling ritme en de live muziek.

Nathalie Bosch – van Os: Nada Brahma, alles is geluid. De kracht van klank is zo enorm. Eeuwenoud. Het verbindt, heelt, ontspant en zuivert. Het geeft ruimte. Door middel van de afgestemde klanken en mantra’s die ik mag maken, verbind jij jezelf met wie je werkelijk bent. Je eigen klank. Je wordt meegenomen op een reis, die je inzichten, helderheid en ontspanning  kan geven. Ontdek ook je eigen klank en durf deze te delen met anderen. Wil je al iets meer van mij weten kijk dan eens op magicalmovement.nl

Koen Nijhuis:  Muziek is voor mij een bron van expressie. Nog niet zo lang geleden mijn eerste handpan gekocht en dit bleek een hele goed keuze. Het spelen gaat me gemakkelijk af en ik kan er veel in kwijt. Onbevangen en met gevoel probeer ik mijzelf en andere mee te nemen in de mooie klanken van de handpan. Soms licht en zwevend, soms traag en aardend, alles waarvan ik denk dat passend is op dat moment. Heb al een paar keer de combi met yoga gedaan, en dit is prachtig om te doen. Klinkt misschien gek maar muziek maakt stil. Het kan je rust geven of je net dat duwtje in de rug geven tijdens de beoefening. Veel zin om samen dit avontuur aan te gaan en ik hoop je 21 Juni te mogen begroeten in Enschede! `Music is how we speak without ever moving our lips`

Nelleke Nijhuis: ‘Life itself is the greatest gift’ is een belangrijke quote voor mij. Elke dag weer te beseffen hoe bijzonder het is om te bestaan. Als yin-yogadocent, trainer en coach help ik mensen om rust te ervaren en ontspannen in het leven te staan. Vanuit ontspanning ontstaat vanzelf inzicht, inspiratie en creativiteit. Ik doe dit als sociaal ondernemer vanuit mijn bedrijf Mind Set Go. In een grijs verleden was ik voorleeskampioen van Enschede. Tijdens het Yoga Concert zal ik met liefde een prachtig gedicht voordragen en je begeleiden in meditatie om tot jezelf en rust te komen. Wil je al iets meer van mij weten kijk dan eens op My Drive in Life.