Yin yoga en crystal sound healing

In deze unieke workshop geven wij, Marysia en Wilma, een yin yoga en crystal soundhealing workshop. Een bijzondere combinatie die je lichaam als een cadeautje gaat ontvangen.
We maken een reis door de energie punten van je lichaam en je mag op lichamelijk, cellulair en mentaal niveau ontvangen, ontspannen en jouw eigen zelfherstellend en genezend vermogen aanspreken.
crystal sound instruments

Laat je betoveren door de kristallen instrumenten!

Crystal Soundhealing : De kristallen klankschalen, piramides en de kristallen harp zijn afgestemd op de specifieke trillingsfrequenties, 432 Hz en 528 Hz. Deze trillingen zijn van nature aanwezig in het energie- of chakra-systeem van ons lichaam. Studies hebben aangetoond dat de klankeigenschappen van deze instrumenten de genezing bevorderen van het zenuwstelsel, spijsvertering, stofwisselingssystemen, mentale verwerking, spieren, pols-, hartslag en bloedsomloop. De hersengolven gaan langzamer werken en je komt in een diepe rustgevende ontspanning, ook wel Theta-ritme genoemd, de eerste fase van een slaap cyclus. Diepe genezing van het lichaam kan in deze toestand plaatsvinden. Soundhealing werkt op cellulair niveau om energetische blokkades te verwijderen, emotionele trauma’s vrij te maken, diepe meditatie te bevorderen en concentratie te verbeteren.
Wil je meer weten over de crystal sound healing: Facebook en Marysia haar website

Laat de yin je naar binnen brengen en je innerlijke wijsheid aanspreken!

Yin Yoga : Tijdens de yin yoga zijn bijna alle houdingen zittend of liggend. De houdingen worden langer vastgehouden om lichaam en mindset uit te nodigen in het hier en nu. Een gevoel van thuis komen in je eigen lichaam. Tijdens de houdingen maken we gebruik van ademhaling technieken om dieper in contact te komen met jouw zelf genezend en herstellend vermogen.
Wij nodigen je uit om tijd voor jezelf te nemen en om ruimte te creëren. Laat alles los wat je niet dient en laad je op door de rustgevende, verjongende en transformerende klankmassagebeleving.
 
Kosten: 30 euro. Graag contant mee brengen op de avond.
Waar: Inner stillness. Buursestraat 216 in Enschede.
Wanneer: 31 mei 2019 van 19.00 tot 21.00 uur
Geef je op via onderstaan formulier of app mij op 0639027547

 

Share on Facebook