Geef je vruchtbaarheid een natuurlijke boost!

Cursus vruchtbaar lijf & leven!

De cursus vruchtbaar lijf & leven is een cursus voor iedereen die een kinderwens heeft en het heft in eigen handen wil nemen om je vruchtbaarheid te vergroten via een natuurlijke weg of hand in hand met een medisch traject.

Ben jij ook die prachtige vrouw die zo graag een kindje wil? Je weet wie ik bedoel toch?

Een vrouw die een brandend verlangen van binnen voelt om haar baby in haar handen te houden!

Begin je net aan je kinderwens of bewandel je een medisch traject?
Heb je alle boeken al gelezen, een trip naar de huisarts gehad en al dagen afgevraagd waarom het nu maar niet lukt?

woman

Want het is belangrijk om te weten:

Dat zwanger worden eigenlijk een natuurlijk proces is, maar soms niet zo niet zo snel en makkelijk gaat als we dachten. Dat de weg naar een zwangerschap een emotionele rollercoaster kan zijn als het maar niet lukt. Je zelfvertrouwen kan laag worden en gevoel van verdriet, angst en eenzaamheid komen naar boven. Ook al zit je misschien in een medisch fertiliteit traject, dit geen doodlopende weg hoeft te zijn. Dat ook al heb je twijfels, je het echt niet alleen hoeft te doen. Dat wanneer je door alle boeken en informatie overload het even niet meer ziet zitten, weet dan dat dat helemaal OK is!!

Wat je zeker moet doen:

 • Stoppen met de negatieve selftalk en jezelf te beschuldigen dat het jouw fout is.
 • Stoppen met denken dat jij nooit zwanger zal raken, terwijl iedereen om je heen dat wel wordt.
 • Stoppen met keuzes maken die jouw leven niet meer ondersteunen.

Natuurlijk zwanger worden? Boost je vruchtbaarheid!

De cursus: vruchtbaar lijf & leven:

De cursus; vruchtbaar lijf & leven. Is een uniek one-of-a-kind programma waarin we in 2 dagdelen samen jouw leven vruchtbaar gaan maken.
Het is mijn missie om jou (zelf)kennis, (zelf)vertrouwen en rust mee te geven. Ook ga jij je eigen persoonlijk plan maken zodat je thuis verder kunt. Je krijgt dan ook van mij een handleiding met allerlei informatie rondom de werking van je lichaam, hormonen en voeding. Je krijgt een recepten boek voor al je maaltijden en via een werkboek gaan we je vruchtbaarheid plan uitwerken zodat je er thuis ook mee aan de slag kan.

Wat gaan we allemaal doen?
Elke dag heeft een ander hoofdthema en die worden behandeld in deze 4 stappen:

 1. Een stukje theorie!! We gaan het hebben over je lichaam, hoe werkt het, wat het nodig heeft om zwanger te kunnen worden. Wat stress met je doet en hoe het je hormonaal systeem positief en negatief beïnvloed. Wat zijn hormonen, wat doen ze in je lichaam en wat hebben ze nodig.
  Voeding; wat wil je juist wel eten, hoe verhoog je je vruchtbaarheid, wat ondersteunt je het beste tijdens de bevruchting fase en natuurlijk ook tijdens het eerste trimester van je zwangerschap, en wat zijn juist extra toxines voor je lijf en waar wordt het niet blij van?
 1. Een heerlijk stuk bewegen / yoga-en. Het lichaam krachtig maken en activeren, uitwringen en van binnen schoonmaken, flexibel en soepel worden en de voortplanting hormonen weer aanzetten. Yoga is heel uniek omdat het een fantastische uitwerking heeft op je hele lichaam en al je systemen en vooral  op je hormonaal systeem. Het zal je weer vertrouwen geven in je lichaam, je gaat voelen wat voor jou werkt, je wordt krachtig en weerbaarder. Je weet straks precies welke hormonen bij jou uit balans zijn en wat je daar aan kan doen.
 1. Een zen stukje mindset. Een positieve mindset is sowieso heel belangrijk in dit leven, maar tijdens een fertiliteit periode nog wel meer. We gaan daarom ook de ontspanning op zoeken, want in de rust herstelt je lichaam, gaan stress hormonen weg en maken plaats voor die oh zo belangrijke voortplanting hormonen. Het helpt je bij je zelf te blijven, keuzes te maken die bij jou passen en je niet mee te laten slepen door alle emoties of meningen van anderen.
 1. Een stukje toekomst dromen! Hier ga je de kracht van visualisatie onder vinden. Via begeleide meditaties ga je jouw toekomst zien, creëren en waarmaken. Het bevruchting proces gaat niet alleen over zwanger worden, maar is ook een creatieve tijd om jezelf meer te ontwikkelen als vrouw. Hoe zou je het liefst willen leven? hoe ziet je toekomst er met kinderen uit? Wat wil jij nog allemaal doen in je leven. Wat mag allemaal door jou geboren worden? Voor, tijdens en na een zwangerschap veranderd er zoveel. Je leven is maakbaar en begint met een positieve mindset en  heldere dromen die je focus legt op jou unieke wens.

Nu, neem eerst even diep adem!!
Want het komt allemaal goed. Echt, Geloof me!

Ik weet wat je meemaakt, want ik heb al eens in je schoenen gestaan.

Maar wie ben ik? Mijn persoonlijke verhaal!!

Ik ben Wilma Azink en ik ben een fertiliteit coach en yoga & detox lifestyle expert. En in de afgelopen jaren heb ik het geluk gehad dat ik met heel veel mensen heb samen mogen werken en werkelijk levens veranderingen heb zien mogen gebeuren. Ik geef yoga lessen en workshops, begeleid mensen in een detox traject en geef 1 op 1 coaching voor mensen die hun gezondheid serieus nemen en een heel nieuw level van leven willen ervaren.

Maar mijn weg naar al het moois in mijn leven nu, was er 1 met heel veel ups en downs. Van een eetstoornis in mijn tienerjaren, naar een lekkende en geïrriteerde darm rond mijn 28ste met o.a. allerlei huidklachten, stemming wisselingen, hormonale klachten en onverklaarbare vruchtbaarheidsproblemen. Dit laatste sloeg in als bom, na jaren van gezondheidsklachten en dokters bezoeken, was ik er helemaal klaar mee. Het werd tijd dat ik het heft in eigen handen nam!

Ik voelde van binnen mijn eigen kracht en was nieuwsgierig om uit te vinden hoe mijn unieke lichaam wilde leven!

Door mijn weg te bewandelen kreeg ik natuurlijk heel veel interesses. En in de laatste 6  jaar heb ik verschillende workshops en opleidingen gevolgd die mij kennis en leven verrijkten en mijn lichaam stap voor stap genazen. Waaronder een hatha yoga opleiding in Canada, Yin yoga opleiding in Londen, zwangerschap en kinderyoga workshops. Op het gebied van voeding heb ik verschillende opleidingen gedaan waaronder een diëtisten opleiding, raw food cursus en heb ik 3 maanden intern gezeten in het Hippocrates instituut in Florida. Een instituut waar we lijfelijk ondervonden hoe het is om body, mind & soul alles te geven wat het nodig heeft en 100% puur te leven. Wat een fantastische ervaring.

En zo zelf werkelijk ondervonden hoe het is om je leven te veranderen door detox, eliminatie diëten en te gaan leven naar mijn eigen unieke wensen en dromen.

Dus ik ging aan de slag:

 • Veranderde van 1 op de andere dag mijn dieet,
 • Las alle boeken die mijn interesse maar wekte,
 • Veranderde mijn lijf door te gaan sporten en mijzelf fit en vitaal te maken,
 • Deed regelmatig aan yoga en pilates en vond die rust die ik zo graag wilde,
 • Mediteerde & visualiseerde mijn toekomst,
 • Omringde mijzelf met positieve mensen, die mij steunde en liefde gaven.

En nu voel ik me beter dan ooit, leef met passie, volg mijn ideeën en dromen, pak het leven met beide handen aan en heb daarbij ook nog een liefdevolle relatie met mijn vriend en samen hebben wij een prachtig zoon en dochter in deze wereld mogen ontvangen.

fertilty10

Dus heb jij ook een kinderwens en verlang jij ook zo naar:

 • Je vruchtbaarheid te vergroten en op een natuurlijke manier zwanger te raken.(en ja, dat kan!)
 • Je optimaal voor te bereiden op een bevruchting en ondersteuning van de eerste trimester van de zwangerschap. Via de natuurlijke weg of wanneer je in een medisch traject zit?
 • Jouw unieke lichaam van binnen en buiten te leren kennen en dagelijks levens keuzes te maken die je in al je (kinder)wensen zal vervullen?

Meld je dan nu aan!

Wat zit er allemaal in de cursus:

Na aanmelding krijg je een intake vragenlijst die mij inzicht geeft in jou unieke klachten en wensen. Dit om de bijeenkomsten persoonlijk voor te breiden en te zorgen dat alles aanbod komt.

 • Je krijgt een manual met alle informatie, tips en inspiratie die we ook tijdens onze dagen samen bespreken.
 • Je krijgt een werkboek vol met vragen die we gaan beantwoorden. Zo krijg je volledig inzicht in jou unieke lijf, jouw wensen, jouw leven en heb je een uniek afgestemd plan waar je mee aan de slag kan.
 • Je weet wat je qua voeding kan veranderen, beter kan gaan bewegen en je stress kan verminderen om zo je hormonen optimaal en vruchtbaar te laten stromen.
 • Je komt in contact met gelijkgestemde vrouwen en krijgt zo alle hulp, steun en liefde die je zo hard nodig hebt.

 

Wanneer en waar gaat dit allemaal gebeuren?

najaars cursus: dit is een introductie workshop

Cursus data:  14 oktober en 11 november

Cursus tijden: 1300 tot 1700 uur

Cursus locatie: Bodywise, langestraat 11b, 7511 HA Enschede

Cursus prijs: Normaal 120 euro incl. BTW. Maar boek voor 01 oktober en betaal maar 99 euro!!

Meld je aan via onderstaande formulier!

 

Facebook groep:

Ik heb ook een facebook groep aangemaakt waar ik met je al aan de slag wil om zoveel mogelijk informatie en kennis te delen. De groep moet nog gevuld worden, dus meld je aan en help mee anderen te inspireren.

Klik hier om naar de facebook groep te gaan.