2020! Een nieuw jaar voelt altijd als een nieuw begin.
We knallen het nieuwe jaar in en geven onszelf een nieuwe kans, vol frisse moed en goede voornemens. Wow, wat een heerlijk gevoel is dat ook altijd. De maand januari staat altijd vol ideeën, dromen en frisse zin. Vol met grootse plannen voor het aankomende jaar! Vol met idealen voor onszelf en ons leven!
Januari is een heerlijke maand voor jou! Daarom ook deze nieuwjaar retraite!

verwennen – ontdekken – passie – geluk – inspireren – manifesteren

nieuw jaar retraite

Wil jij ook dat 2020 jouw jaar wordt?

Want in dit weekend ga jij:

 • Je weer vol inspiratie voelen en helder krijgen hoe jouw 2020 eruit gaat zien.
 • Welke voornemens, doelen en wensen je aandacht verdienen.
 • Je lichaam heerlijk verwennen en weet je wat goede voeding, bewegen en zelf liefde voor je doet.

Wil jij dat ook?
Dan is dit de ultieme verwen retraite voor jou!
Tijdens deze retraite maken we body, mind en soul klaar voor jouw mooiste jaar 2020!

Met elke oud en nieuw realiseren we ons weer dat er alweer een jaar voorbij is, dat de tijd toch best wel snel gaat. We blikken even terug op het vorige jaar en voelen de hoop voor het nieuwe jaar. Elk jaar geven we onszelf opnieuw de kans om een frisse start te maken. We hebben allemaal goede voornemens en voelen vaak ook even goed welke dromen en doelen er ons toe doen!

Maar ken jij dat ook:

 • Dat die goede voornemens niet heel lang duren en je toch weer terugzakt in oude patronen?
 • Dat je nog steeds dat gevoel hebt niet tot je recht te komen en je niet de beste versie van jezelf laat zien?
 • Dat jouw ideale leven en dromen te groots en niet haalbaar voelen, maar je wel meer wilt?

Verander dan nu en gun jezelf een mooi cadeau!
Jij bent je eigen guru! Wij hebben de bouwstenen, jij bepaald wat je nodig hebt.

In dit weekend ga je samen met mij en gelijkgestemde mensen aan de slag. We gaan samen kijken naar wat je wilt, hoe je dat kan bereiken en welke stappen je daarvoor nodig hebt. We gaan samen eerst je basis, je lichaam krachtig krijgen, om van daaruit stap voor stap uit te bouwen naar het leven van je dromen.

Want wat gaan we precies doen?

Deze dag workshop bestaat uit 4 thema’s: Bewegen, voeding, mindset en jouw unieke leven vinden.

 • Je lichaam & bewegen:

Met een heerlijk reinigende & activerende detox flow gaan we de dag beginnen! We gaan al je cellen uitwringen, aanzetten en weer volledig in hun kracht laten komen. Door de heerlijke flow gaat je lijf weer stromen, voel je je fitter & gezonder en komt het van nature weer in balans.

We sluiten de dag af met een ontspannen Yin yoga les. Vanuit de stilte en rust creëer je ruimte voor jezelf en leer je voelen waar jij behoefte aan hebt in de komende seizoenen.

Door te bewegen verander je automatisch je lichaam en word je krachtiger, weerbaarder, soepeler en kom je weer in contact met je basisgevoel.

 • Je lichaam & voeding:

De interne mens! Je leert van alles over je spijsvertering, je lichaam en over welke voeding het beste bij het seizoen past. Je leert de helende werking van groenten, fruit & specerijen en hoe deze voedingsmiddelen je lichaam en immuunsysteem versterken en krachtig houden.

Detox! We gaan ook mildvasten. Het lichaam van binnen uit rust geven en krachtig maken. Je krijgt alle sappen, smoothies en krachtboosters van mij! En ook krijg je een heerlijke plantaardige lunch / diner met een soep & salade, natuurlijk gemaakt met ingrediënten die bij het seizoen horen.

 • Je lichaam & je mindset

De welbekende neerslachtigheid en winterdip komt vooral voort uit je mindset ofwel je gedachten.

We gaan tijdens het NLP gedeelte kijken naar je gedachten, hoe deze invloed hebben op je dagelijkse leven en hoe je keuzes kunt maken die meer bij jou passen. Door te weten te komen wat jij wilt, juist te gaan doen waar jij behoefte aan hebt en hier een (tijd)plan voor te maken zorg je dat je van dag tot dag een leven leidt waar jij intens gelukkig van wordt. En wie wil dat nou niet?

 • Jouw unieke 2020 plan.

Je gaat op zoek naar je harte wensen en dromen. Want zodra je uit je dagelijkse ritme stapt en de rust in duikt kom je ook weer dichter bij wat jij wil, waar jij van gaat stralen en waar je hart sneller van gaat kloppen. Door middel van een aantal vragen, denk werkjes en visualisaties gaan we een plan maken. Een plan met geïnspireerde
ideeën, concrete stappen en liefdevolle aandacht. Precies kloppend bij jou!

Weet je genoeg? Moet je hierbij zijn?
Meld je dan nu aan!

Wat krijg je zeker van ons?

 • De beste begeleiding, coaching en biologische voeding.
 • Sappen, een health booster, soepen & bouillon, kracht theeën en een vegetarische biologische salade lunch.
 • 4 yoga lessen gericht op het reinigen, krachtig maken en weer in balans brengen van je lichaam.
 • NLP workshop voor een positieve, krachtige en ondersteunde mindset.
 • Je krijgt alle voedingsinformatie, recepten & mindset informatie in een manual mee naar huis, zodat je thuis ook aan de slag kan en alles nog eens rustig kan nalezen.

Waar gebeurd al dit moois?
Dit retraite weekend wordt gehouden op het prachtige landgoed de Wilmersberg, in De Lutte. Een hotel vol aandacht, luxe en verwennerij!

wilmersberg