Burn-out yoga programma

Yoga voor burn-out en stress:
Ontspan, versterk jezelf en vergroot je weerbaarheid tegen stress met yoga, ademhaling en mindfulness oefeningen.

Kom tot rust en haal meer uit het leven met mijn 10-weekse burn-out yogaprogramma. Je waant je onder een warme deken van afwisselende ontspannings-, yoga- adem- en mindfulnessoefeningen. Ik geef je een stukje lichamelijk kennis om je bewust te worden van wat stress met je doet en hoe je er mee om kan gaan en het lichaam zelf kan gaan ondersteunen.

Wil je je gelijk aanmelden? Nieuwe start datum september komt asap

Stress:
Vrijwel iedereen heeft wel eens last van stress. Maar steeds vaker houdt de stress langdurig aan waardoor er klachten ontstaan zoals hoofdpijn, slecht slapen, piekeren, futloosheid en een leeg gevoel. De motor raakt langzaam op. Lees hier meer over stress en je burn-out!

Inhoud cursus

In dit 10 weekse programma leer je op een speelse en relaxte manier hoe je tot fysieke en mentale ontspanning kan komen en blijven. In het dagelijkse leven, maar ook in moeilijke tijden! We reiken je tools aan om je patronen te leren herkennen en doorbreken. Met behulp van yoga-, ademhaling- en mindfulnessoefeningen leer je beter voelen wat stress met je doet, hoe je kunt ontspannen en juist meer energie uit jezelf kunt halen. Op die manier krijg je de tools in handen om jouw stressreacties om te buigen naar een hanteerbare situatie of zelfs een positieve ervaring.

We kiezen voor een 10-weeks programma omdat gedragsverandering 3 maanden – 90 dagen om precies te zijn – in beslag neemt. In deze drie maanden krijg je lichamelijke begeleiding en tools om je mindset, leven en lifestyle te veranderen. Jij pakt aan wat er in deze periode bij je past.

Ik nodig je uit voor een wekelijkse bijeenkomst op dinsdag van 09.30-11.00 uur. Deze tijd besteden aan zachte ademhalingstechnieken, burnout-vriendelijke yoga en technieken om je onderbewustzijn aan te spreken, zodat je ontspannen de rest van je dag tegemoet gaat. Tevens is er tijd om vragen te stellen of iets

Tussen de bijeenkomsten door ontvang je mails voor inspiratie en bewustwording. Ook korte meditatie- en ademoefeningen komen wekelijks per email of whatsapp naar je toe. Je kan extra yogalessen volgen, zowel privé lessen als groepslessen – de lessen zijn op maandag, dinsdag en donderdag. De extra yogalessen zijn niet bij de prijs inbegrepen.

WAT LEER JE?

  • Wat is stress en hoe uit stress zich in je lichaam en geest
  • Tijd om je lichaam te leren ontspannen, slapen, rusten en bijkomen.
  • Ademhalings, mindulness oefeningen en yoga houdingen leren die stress verlagen.
  • Voeding, detox en suppletie tips om je lichaam te ondersteunen en aanzetten tot genezing.

WAT KRIJG JE?

  • E-mail voor elke les.
  • Tijdens de 10 weken ontvang je video’s, kennisdocumenten en opdrachten met yoga, ademhaling en meditatie oefeningen voor thuis.
  • Veel tips en tricks om te ontstressen en weer meer energie te krijgen.

Voor wie:

Het 10-weekse Stress Relief (burn-out) programma is speciaal ontworpen voor mensen die last hebben van (langdurige) stressklachten, bij beginnende burn-out of herstellende van een burn-out. Ben je overwerkt? Vaak moe en lusteloos? Heb je een ‘break’ nodig? Ben je op zoek naar een manier om te leren ontspannen en je stress te ‘managen’? Dan is dit stress relief programma uitermate geschikt voor jou.

Data’s: Start weer in September ’23. Je kan deze in het momoyoga systeem al boeken als je erbij wilt zijn.

Data voor in najaar:

Investering:

Je investering is €199,= voor 10 bijeenkomsten en komt neer op €20 per week, voor onze bijeenkomst op de dinsdagen, Toegang tot de online Academy omgeving, de online video’s en begeleidende emails. Alles wat we tijdens de lessen doen en bespreken kun je thuis op je eigen gemak normaals doorlezen en gebruiken.

Geen lesrooster URL ingevuld.

Boek nu je plek via mijn momoyoga systeem, download de momoyoga app, vind studio raww en begin gelijk met het boeken van je lessen.